9154040340 (98)+
info@dekonice.com
خراسان رضوی- مشهد
با ما در ارتباط باشید
چسب سنگ آنتیک

چسب سنگ آنتیک

چسب سنگ آنتیک

سنگ‌های آنتیک چگونه اجرا می‌شوند؟

اجرای سنگ‌های آنتیک روی دیوار چندان فرآیند سخت و پیچیده‌ای نیست و صرفاً قطعات مختلف سنگ آنتیک را با استفاده از ماده چسبنده مخصوص به سطح دیوار می‌چسبانند. در هر صورت سه روش مختلف برای اجرای سنگ‌های آنتیک وجود دارد.

روش اول؛ بتن و ملات

در این روش با استفاده از روش دوغاب و ریختن ملات سنگ را می‌چسبانند، قبل از خشک شدن ملات حتماً از یک پارچه مرطوب برای تمیز کردن اطراف سنگ استفاده کنید.

 روش دوم؛ چسب سنگ‌های آنتیک

در این روش قبل از چسباندن سنگ، سطح دیوار را با استفاده از کاردک و سیمان کاری صاف و مسطح کنید، سپس چسب را روی دیوار و پشت سنگ بمالید و با دقت بر روی دیوار بچسبانید. برای اینکه سنگ شما با استحکام بیشتری بر روی دیوار قرار بگیرد از چسب پودری و اسپری استفاده کنید. در مناطق گرم و کویری معمولاً از این روش برای نصب سنگ دکوراتیو استفاده می‌شود.

روش سوم؛ رول پلاک

برخی مصرف کنندگان برای نصب آسان و سریع از رول پلاک استفاده می‌کنند و سنگ را به بدنه دیوار اتاق یا ساختمان پیچ می‌کنند. یکی از مزایای این روش جلوگیری از کثیف شدن سطح سنگ است. معمولاً در نمای بیرونی ساختمان از این روش برای نصب سنگ استفاده می‌شود.

چسب سنگ آنتیک چیست

-چسب سنگ آنتیک و خاصیت ارتجاعی مناسب نسبت به سطح زیر کار
-عمر بسیار بالا
-قدرت چسبندگی بالا به اکثر سطوح
-نفوذ ناپذیری در برابر آب و رطوبت و حفظ چسبندگی پس از خشک شدن
-مقاوم در برابر زلزله های خفیف و تنش های ساختمانی با خاصیت الاستیکی بالا
-سرعت اجرائی بالاتر نسبت به سایر روش های سنتی
-پایداری در برابر گرما و سرما پس از گیرش
-کاهش وزن ساختمان به دلیل عدم استفاده از مصالح سنگین و سنتی

چسب سنگ آنتیک

موارد مصرف چسب سنگ آنتیک

-جهت نصب سنگ های آنتیک طبیعی و مصنوعی،سنگ های ساختمانی
-نصب کاشی جدید بر روی کاشی های قدیمی تر
-ترمیم موضعی کاشی و سرامیک
-نصب محصول بر روی دیوارهای پیش ساخته

نحوه مصرف چسب آنتیک جهت نصب سنگ آنتیک و کاشی 

  1. سطح مورد نظر باید تمیز، محکم و عاری از هر گونه ذرات سست ، گرد و غبار، رنگ ، کنیتکس ، روغن و چربی و … باشد.در مواردی که سطح زیر کار رنگ یا کنیتکس باشد ، قبل از اجرا سطح زیر کار را به وسیله تیشه ناصاف کرده و خاک سطح را تمیز کنید.
  2. به دلیل وجود مایعات پلیمری موجود در چسب های خمیری ، باید عایق رطوبتی ای بین سطح و چسب خمیری ایجاد کرد تا مانع جذب این مایعات توسط سطح شود.به نکات زیر قبل از نسب توجه فرمایید:
    الف) اگر سطخ زیر کار سیمانی بود باید آن را به وسیله آب از رطوبت اشباع کرد تا مایع پلیمری موجود در چسب به وسیله سطح جذب نشود.
    ب)  در صورت گچی بودن سطح زیر کار، حداقل یک روز قبل از نصب سطح زیر کار را توسط قلموی پهن نقاشی با پرایمر بپوشانید تا دیوار عایق رطوبتی شود.
    ج) اگر سطح زیر کار قبلا کاشی شده باشد و بخواهیم روی آن محصول جدید نصب کنیم ، باید سطح را با تیشه زخمی کنیم.
  3. برای کاهش میزان مصرف و تراز نمودن محصول به وسیله کاردک شانه ای به صورت افقی و عمودی چسب خمیری آماده را پهن کنید. توجه کنید که میزان مصرف چسب سنگ آنتیک به مقداری باشد که پس از عمل نصب سطح پشت محصول و دیوار، با چسب در تماس قرار گیرد.جهت اطمینان از شیوه عمل مقداری از چسب خمیری را میتوانید به پشت محصول بمالید. برای نصب همیشه آن میزان از چسب را از ظرف خارج کنید که میتوانید ظرف مدت ۱۵ دقیقه عملیات نصب تمام شود.اگر بیشتر از این زمان عملیات نصب طول بکشد لایه رویی چسب سفت شده و به اصطلاح دچار گیرش می شود و اگر در چنین شرایطی نصب صورت بگیرد،اجرا کامل نبوده و قدرت چسبندگی کاهش میابد. میزان مصرف چسب بستگی به سطح زیر کار و مهارت نصاب دارد.
  4. محصول را روی سطح آماده شده قرار دهید و با اعمال ضربه توسط چکش پلاستیکی آن را بچسبانید و تراز کنید.تا ۵ الی ۱۵ دقیقه بعد از گذاشتن محصول می توانید آن را جابه جا کنید.
  5. به وسیله ی یک فرچه ی پلاستیکی پس از عملیات نصب سطح کار را تمیز نمایید.
  6. ۲۴ ساعت پس از عملیات نصب میتوانید بند کشی را به وسیله کیسه بند کشی آغاز نمایید.

شرایط نگهداری

چسب خمیری را نباید در معرض هوا قرار داد .همچنین باید دور از تابش نور مستقیم خورشید و در دمای ۵ الی ۳۵ درجه سانتیگراد نگه داری شود.

دیدگاهتان را بنویسید